Bezár a siófoki Coke Club

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy bírósági ítélet miatt idén már nem lehet bulizni a siófoki Coke Club-ban - tájékoztatta rajongóit a szórakozóhely a Facebookon.

"Rossz hírünk van: többé nem nyit ki a Coke Club Siófokon" - írták a Facebook oldalukon a szervezők. A több mint százezer rajongóval rendelkező oldal szerint a  Fonyódi Városi Bíróság úgy határozott, hogy minden este 9-kor le kell kapcsolni a zenét, így a klub szerint "nem tudnánk úgy bulizni, ahogyan eddig, ahogyan szeretnénk és szeretnétek".

Andok Ágnes, a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft. kommunikációs vezetője közölte, hogy döntésük végleges és más helyszínre sem szeretnék költöztetni a klubot. Mint kifejtette, a márkaépítő, ezért nem profitorientált rendezvénysorozat az elmúlt években egyre sikeresebb volt, tavaly már több mint 150 ezren keresték fel a klubot. Sajnálják a történteket, hiszen másfél évtizedig jól együtt tudtak működni a helyi önkormányzattal és sikerült értéket teremteni Siófokon - tette hozzá.

A kapos.hu szerint Balázs Árpád, Siófok polgármestere sajnálja, hogy "a nagy közönséget vonzó helyszín nem nyitja ki kapuit". "A Coca- Cola Magyarországgal mindvégig jó viszonyt ápoltunk és a város turisztikai fejlesztése közös szívügyünk volt. Mindazonáltal a döntésüket tudomásul vesszük és a terület jövőbeni hasznosításáról a továbbiakban gondoskodunk" - tette hozzá a polgármester.