Jövő márciusban jön Almodóvar új filmje

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

2013. március 8-án mutatják be Pedro Almodóvar legújabb, Los amantes pasajeros című filmjét Spanyolországban. A pikáns komédiáként jellemzett darabot - a nemzetközi nőnapon - mutatják be többek közt Cecilia Roth, Javier Cámara és Lola Duenas főszereplésével.

A Los amantes pasajeros a világhírű spanyol rendező 19. játékfilmje, amelyet idén nyáron Madridban, illetve Ciudad Real repülőterén vettek fel. A forgatás szeptember 12-én ért véget. A Los amantes pasajeros Almodóvar vígjátékokhoz való visszatérését jelenti a Megtört ölelések és A bőr, amelyben élek című, sötétebb hangulatú alkotásai után.

Agustín Almodóvar, a rendező fivére és producertársa korábban elmondta, hogy Pedro Almodóvar a mára már klasszikussá vált Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén hangulatához akart visszatérni legújabb munkájával, amely egy képzeletbeli légitársaság, a Península egy járatán játszódik.

Saját magát alakítja a filmben Antonio Banderas és Penélope Cruz, a rendező két nagy kedvence, akik még soha nem tűntek fel egy filmben. Róluk beszélve Almodóvar elmondta, hogy érzelmileg és művészileg is családtagként tekint rájuk.

A Los amantes pasajeros angol címe I'm so Excited lesz - közölte nemrég a Facebook közösségi portálon Pedro Almodóvar.