Hazavitte a stáb a szexuális segédeszközöket

Hazavitte a stáb a szexuális segédeszközöket

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nincs abban semmi különös, ha a színészek hazaviszik a forgatáson használt kellékeket. Most azonban vigyázni kell arra, ne a gyerek kezébe kerüljenek.

Mark Wahlberg is hazavitte?
©

Több mint 75 ezer dollárt – 17,25 millió forintot – költött szexuális segédeszközökre Michael Bay. A rendező nem lett hirtelen szexmániás, Pain & Gain című új filmjéhez kellettek kelléknek. Csakhogy mindet egy szálig hazavitte a stáb.

„Nem sajnáltam rá a pénzt, mert arra számítottam, hogy a nagy részét majd visszavásárolja az eladó, hiszen nem bontottuk ki a csomagolást – meséli a rendező. – Csakhogy a forgatás végére az összes cucc eltűnt. Külön filmet is csinálhattam volna arról, ahogy egy-egy munkanap elején a stáb megcsodálja az anatómiailag megdöbbentően korrekt segédeszközöket. Volt, aki egyik ámulatból a másikba esett, mások meg hisztérikusan vihogtak. Számítottam arra, hogy egy-két eszköznek lába fog kelni, de hogy a végére az egész rakomány új gazdára talál, arra nem.”

A Mark Wahlberg és Dwayne Johnson főszereplésével készült, a hazai mozikba augusztus első hetén debütáló Pain & Gain hősei miami testépítők, akik elrabolnak egy üzletembert, hogy pénzt zsaroljanak ki belőle, de minden tervük dugába dől, és útjukat halottak szegélyezik.