Már előzetesünk is van A hét mesterlövész új verziójához

Már előzetesünk is van A hét mesterlövész új verziójához

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Akciódús trailert kapott az 1960-as kultfilm Denzel Washingtonnal újraforgatott változata, amit már szeptembertől láthatunk a mozikban.

Tegnap kijöttek az első képek A hét mesterlövész remake-jéből, most pedig már előzetesünk is van hozzá. Az akciódús filmjeiről (Kiképzés, Orvlövész, A védelmező) híres Antoine Fuqua úgy tűnik, nem hazudtolja meg magát – a videoklipes és reklámos múlttal rendelkező direktor legújabb munkája ismét erős képsorokat ígér.

Míg az 1960-as eredetiben olyanok alakították a címbeli mesterlövészeket, mint Charles Bronson vagy Steve McQueen (oké, a teljesség kedvéért: James Coburn, Yul Brynner, Robert Vaughn, Horst Buchholz és Brad Dexter), idén Denzel Washingtonon és Chris Pratten van a hangsúly, mellettük pedig Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Byung-hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo és Martin Sensmeier egészíti ki a csapatot.

A film egyébként nem követi majd az 1960-as film sztoriját, az új változat forgatókönyvét John Lee Hancock (Éjfél a jó és a rossz kertjében, A szív bajnokai) és Nic Pizzolatto (True Detective) írta. A film szeptember 22-én érkezik a magyar mozikba.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

Hozzászólások