Lajcsi után most Kozsót vádolják áramlopással

Lajcsi után most Kozsót vádolják áramlopással

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A zenész teaházának volt üzletvezetője tett feljelentést ellene, aki azt állítja, visszafelé pörgött a hely villanyórája. Kozsó mindent tagad.

Miközben még mindig tart Galambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi áramlopási mizériája, most egy másik hazai sztár került trükközési gyanúba: a Blikk információi szerint feljelentést tettek áramlopás miatt Kozsó ellen.

Az énekest ráadásul a saját teaháza volt üzletvezetője mártotta be, aki azt állítja: "varázslatosan visszafelé pörgött a Zöld Teknős Barlangja villanyórája, sőt akkor is volt áram, amikor lecsapták az összes biztosítékot".

Keglovics Zoltán szerint soha nem lehetett beengedni a teaházba a villanyóra-leolvasót, Kozsó pedig azt mondta, leszerelték a villanyórákat, és a hivatalos verzió szerint gyertyával világítanak. "Így nem csoda, hogy a négyklímás, több hűtőszekrényes és nagy fogyasztású forralókkal, külső neonfényekkel üzemelő teaház negyedéves villanyszámlája a kétezer forintot sem érte el" – mondta a volt üzletvezető.

Állítása szerint vízszámla sem jött soha, az ellenőröknek pedig azt kellett mondani Kozsó utasítására, hogy "a teához, a vécék lehúzásához és a mosogatáshoz otthonról ő hozza kannában a vizet".

Kozsó, aki már nem tulajdonosa a Zöld Teknősnek, a következőt fűzte a történethez: "Soha nem loptam áramot, nincs ilyesmihez közöm. Meg vagyok döbbenve, hiszen életveszélyes betegségem óta csupán a gyógyulásra, a zeneszerzésre és új életem építésére koncentrálok".

Hozzászólások