Kirúgták a Queen-film rendezőjét

Kirúgták a Queen-film rendezőjét

Utolsó frissítés:

Bicsérdi Ádám Szerző:

Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Ahogy az várható volt, a filmet rendező Bryan Singer és a Fox útjai elválnak. A döntésre azután került sor, hogy a rendező nem tért vissza a londoni forgatásra szabadsága után.

Hétfőn még pletykák és iparági információk alapján írtuk, hogy veszélyben a Bohemian Rhapsody, a Queen és Freddie Mercury karrierjére fókuszáló film forgatása, kedden viszont már a Fox erősítette meg szűkszavúan a hírt, hogy Bryan Singer már nem a Bohemian Rhapsody rendezője.

Az ügy onnan indult, hogy Singer a tervekkel ellentétben nem tért vissza a londoni forgatásra a Hálaadásra kapott szabadsága után, miközben még két-három hétnyi felvétel állt a stáb előtt. A Fox ezek után döntött úgy, hogy szerződést bont a rendezővel.

Singer kirúgásának híre után közleményt adott ki, melyben azt állítja, korábban kérte a stúdiótól, hogy több szabadságot vehessen ki, ami alatt súlyos beteg édesanyjával lehet Amerikában. "Sajnos a stúdió nem ment bele ebbe, és felbontotta a szerződésemet" – írja Singer, aki levelében cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint azért kellett távoznia, mert nem jött ki a Mercuryt alakító színésszel, Rami Malekkal. "Voltak nézetkülönbségeink, de Rami és én túlléptünk ezeken, és folytattuk a munkát."

A Fox a hírek szerint már napok óta Singer pótlásán munkálkodik, hiszen még minimum kéthetes forgatás áll a stáb előtt, és a 2018 karácsonyára tervezett premiert sem akarják elhalasztani.

Hozzászólások