Trónok harca: Maisie Williams megszólalt Arya szexjelenetével kapcsolatban

Trónok harca: Maisie Williams megszólalt Arya szexjelenetével kapcsolatban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Figyelem! Cikkünkben spoilerek találhatóak, így aki még nem látta a befejező évad második részét, ne olvasson tovább!

Közeleg a Trónok harca óriási csatája, amelyben sok népszerű szereplő meghalhat: jól tudják ezt ők is, Arya Stark épp ezért kérte meg Gendry-t, Robert Baratheon fiát, hogy feküdjön le vele - tudni akarja ugyanis, milyen érzés, mielőtt esetleg meghalnának.
A karaktert alakító Maisie Williams nemrég elmondta: amikor először elolvasta a forgatkönyvet, azt hitte, épp megviccelik.

Közeleg a Trónok harca óriási csatája, amelyben sok népszerű szereplő meghalhat: jól tudják ezt ők is, Arya Stark épp ezért kérte meg Gendry-t, Robert Baratheon fiát, hogy feküdjön le vele – tudni akarja ugyanis, milyen érzés, mielőtt esetleg végez velük az ellenség.

A második epizód után a nézők egy része azonnal nekiesett a Google-nek, hogy rákeressen Arya korára, hiszen a fejükben a szereplő még mindig csak gyerek, mint ahogy az őt játszó Maisie Williams is valóban gyerek volt a forgatás kezdetén. Igazság szerint Williams már 22 éves, a Gendry-t játszó Joe Dempsie pedig 31 a való életben. És mivel Westerosban is idősödnek az emberek, és Arya az első évadban 11 éves volt, mostanra már elmúlt 18 éves.

A karaktert alakító Maisie Williams nemrég elmondta: amikor először elolvasta a forgatkönyvet és látta, hogy Arya lefekszik a férfival, azt hitte, viccelnek vele. Azt mesélte, az ő döntése volt, hogy mennyit akar megmutatni magából a kamerák előtt. Az epizód után a nézők a közösségi médiában fejezték ki ellenérzésüket azzal kapcsolatban, hogy a színésznőnek le kellett vetkőznie azok előtt a stábtagok előtt, akik gyermekkora óta ismerik őt – írja az Independent.

Az írók azt mondták, annyit mutatsz, amennyit szeretnél, se többet, se kevesebbet. Szóval visszafogtam magam. Nem hiszem, hogy fontos lenne Aryanak, hogy villantson. Ez nem erről szól

– mondta a színésznő, aki később a Twitteren is üzent a rajongóinak: "ha kényelmetlenül érzitek magatokat, akkor csak mondom, hogy valószínűleg az anyukám, a nevelőapám, a két lánytestvérem és a négy fiútestvérem is mindannyian látták a részt".