Több mint 200 színészt hallgattak meg a Witcher főszerepére

Több mint 200 színészt hallgattak meg a Witcher főszerepére

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A forgatókönyvíró csepegtetett némi háttérinformációt az ősszel érkező sorozatról.

Egyre többet tudunk meg a Netflix sikergyanús fantasy sorozatáról, amelyet Magyarországon forgattak. A Vaják, azaz a Witcher a népszerű videójáték és regények feldolgozása, amely Ríviai Geralt történetét követi. Ő az egyike a természetfeletti képességekkel is megáldott fejvadászoknak, akik a világban tanyázó szörnyek elpusztításából élnek.

Érkeztek már a sorozathoz fotók, majd néhány napja az első előzetes is:

A napokban pedig az is kiderült, hogy a főhős megformálásához az alkotók egészen pontosan 207 jelöltet hallgattak meg. Lauren S. Hissrich, a netflixes Vaják-sorozat producere és írója elárulta, bár sok tehetséges színésszel találkozott, Henry Cavill hangja nagyon megmaradt benne, és írás közben is őt képzelte el. Ezért kért tőle egy második meghallgatást, és alá is írták a szerződést.

Cavill egyébként nagy rajongója a videójátéknak, és kifejezetten kérte az ügynökét, hogy intézze el neki a meghallgatást.

A cselekményről Lauren S. Hissrich annyit mondott el, hogy az elején a három főbb karakter, Geralt, Yennefer és Ciri még nem ismeri egymást. A forgatókönyvíró ígéretett tett arra, hogy utóbbiak már a nagy találkozás előtt teljesen kibontakozott karakterek lesznek.

Ez már csak azért is örvendetes, teszi hozzá az Epicstream, mert ezek szerint a sorozat Cirinek és Yennefernek is biztosítja a jellemfejlődést, amelyet a videójáték alapvetően nem tudott megadni nekik.

A premierről továbbra sincs információ, annyit lehet tudni, hogy ősszel érkezik a Netflixre.

Hozzászólások