Ibrahimovic ott lesz a közönség nélküli sanremói dalfesztiválon

Ibrahimovic ott lesz a közönség nélküli sanremói dalfesztiválon

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Újságírók, fotósok valamint Zlatan Ibrahimovic focista és a fellépők igen, de a közönség nem lehet ott az idei sanremói dalfesztiválon.

Történelmet ír az olasz Riviéra nevezetes eseménye is a koronavírus miatt: most először az üres nézőtérnek adják elő dalaikat a fellépők. A kedd este kezdődő és hat napon át tartó programsorozat műsorvezetője Amadeus és Rosario Fiorello lesz, a sztárvendégek között pedig ott van Zlatan Ibrahimovic futballista is.

Az idén 71. alkalommal sorra kerülő fesztivált szigorú, a távolságtartást biztosító és a fertőzést akadályozó szabályok betartása mellett rendezik meg. Legfeljebb 70 újságíró és 20 fotós lehet egyszerre a helyszínen.

A művészek közül néhányan kritizálták a döntést. "Sanremo közönség nélkül olyan, mint a pápa Úrangyala-imádsága hívek nélkül a Szent Péter téren" – mondta Albano Carrisi énekes.

A sanremói Olaszország legkedveltebb dalfesztiválja. A verseny az elmúlt évtizedekben számos olasz sztárt, köztük Adriano Celentanót, Zuccherót és Eros Ramazottit indított el a világhírnév felé.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások