szerző:
hvg.hu

A Vogel Burda Communications Kft. és a Prohardver Kft. stratégiai együttműködés keretében koncentrált ICT / IT témájú print és online felületeket lefedő megoldást indít Magyarországon - áll a lapunkhoz eljuttatitt sajtóközleményben.

Magyarország piacvezető ICT kiadója, a Vogel Burda Communications Kft. és vezető IT portál csoportjának kiadója, a Prohardver Kft. stratégiai együttműködési megállapodást kötöttek. A két terület, a nyomtatott és az online szaksajtó kombinációjaként létrejövő Vogel Burda – Prohardver Network a legnagyobb magyar IT tartalomszolgáltató - közölte a VBC.

Az együttműködés során a két cég cross-média megoldásokat nyújt üzleti partnereinek, az olvasónak és az internetezőknek. A Vogel Burda Communications Kft. a CHIP magazin, a PC GURU, az IT-BUSINESS, a Computer Panoráma és a Mobil Élet, valamint számos IT szakkönyv kiadója.

A Prohardver Kft. a PROHARDVER!, az IT.news és a Mobilaréna portálok üzemeltetője. A Carsten Gerlach, a Vogel Burda Communications Kft. ügyvezetője és Balog Márton, a Prohardver Kft. ügyvezetője által aláírt megállapodás tartalmilag a cégek közötti szinergia kialakítását jelenti, amelyben mindkét fél az általa érintett print és online területeket kombinálja, illetve kapcsolja össze egy szilárd struktúrába. A Prohardver – Vogel Burda Network képviseli a cégek egyesített online megjelenését.

A Prohardver – Vogel Burda Network indításának tervezett időpontja 2005. május 4.

hvg.hu Média

Az alkalmazottak weblogjai veszélyforrást jelenthetnek

A Clearswift információbiztonsági cég arra biztatja a munkaadókat, hogy világos, az alkalmazottak által is elfogadható bloghasználati házirendet vezessenek be. A titkos adatok kiszivárgása és a cég jóhírének megsértése egyre nagyobb veszélyt jelent a blogok terjedésével.

MTI/hvg.hu Gazdaság

Online hirdetésekkel duplázott a Yahoo!

A Yahoo! Inc. kereső és tartalomszolgáltató megduplázta negyedéves adózott eredményét - elsősorban a hirdetési bevételeinek a nagy növekedése révén. A szakértők szerint alapvető változás várható az internetes hirdetési piacon.

MTI Itthon

Az Index valótlanságokat híresztelt Demszkyről

A Fővárosi Bíróság megszüntette Demszky Gábornak az Index-szel szemben indított polgári perét, miután az internetes portál közzétette a főpolgármester horvátországi nyaralójával kapcsolatos helyreigazítását.

Média

Már 50 ezer tagja van a NetPanel.hu rendszerének

Múlt héten befejeződött Magyarország legnagyobb online látogatói médiakutatásának 2005-ös adatfelvétele. A Visitor Media Research-t (VMR) az NRC Piackutató és a TNS az internetezők média használati magatartását, reklám attitűdjét és vásárlási szokásait vizsgálja, segítve ezzel a hazai médiatervezők és hirdetők munkáját – áll az NRC közleményében.

Itthon

Elindult az eurohirek.hu

Az új interntes oldal öt rovatban, napközben folyamatos frissítéssel közöl EU-vonatkozású gazdasági, politikai híreket.

Újraválasztották a bajor CSU elnökét

Újraválasztották a bajor CSU elnökét

Gyurcsány: csak becsületes politikus tudja szolgálni a hazát

Gyurcsány: csak becsületes politikus tudja szolgálni a hazát

90 éves kaposvári fa lett az Év fája

90 éves kaposvári fa lett az Év fája

Varga Mihály az elmúlt 9 év tapasztalataival akarja segíteni az IMF-et

Varga Mihály az elmúlt 9 év tapasztalataival akarja segíteni az IMF-et

Digitális országutak: mi legyen a jó öreg sofőrökkel?

Digitális országutak: mi legyen a jó öreg sofőrökkel?

GKI: Lakhatási válság fenyeget Budapesten

GKI: Lakhatási válság fenyeget Budapesten