szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Persze nincs is kényelmesebb, mint egy PDA-t bedobni a kocsiba, elindítani rajta az iGo-t (vagy...

©

Persze nincs is kényelmesebb, mint egy PDA-t bedobni a kocsiba, elindítani rajta az iGo-t (vagy valamelyik hasonló navigációs programot) és egy kellemes női (vagy hölgyek számára kellemes Moha Bá) hang segítségével eljutni a kiindulási ponttól a célig. S bár manapság már egész olcsón lehet hozzájutni látványos térképpel szolgáló GPS-hez, vagy GPS-képes telefonhoz, PDA-hoz, azért a legolcsóbb - bár nem mindig a legegyszerűbb - még mindig az, ha az ember felkúszik valamelyik online útvonaltervezőre és ott tudakolja meg, merre is menjen.

Ezeket nem kell telepíteni, minden népszerű operációs rendszeren és minden népszerű böngészőben működnek. Egyszóval mindig kéznél vannak, ha egy internetre csatlakozó gép elé kerülünk. Következzék tehát néhány olyan oldal, amelyekkel remek kirándulásokat tervezhetünk itthon és külföldön egyaránt, anélkül, hogy eltévednénk. Ezekről bővebben itt olvashat, kattintson!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!