szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Az Aggteleki-karszt ajánlójáról itt olvashat bővebben.

 

©

Az Aggteleki-karszt ajánlójáról itt olvashat bővebben. Egy másik Forbes-lista pedig Európa 10 legjobb luxusszállodája között említi a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalt, a szállodáról a Travelline is írt korábban - a báltermük és a wellness részlegük valóban páratlan az egész országban.

A Forbes Magazin idén első helyen ajánlotta hazánkat azon országok között, amelyek a legkedvezőbb ár/érték arányt kínálják a jelenlegi gazdasági válságban az amerikai utazóknak, így azokat mindenképpen érdemes felkeresni.

A megjelenések igen jelentős hírértéket generálnak hazánk számára, mivel a Forbes Magazin olvasóközönség demográfiája minden hirdető „álomlistája”: az USA és az egész világ legbefolyásosabb üzleti-, politikai- és pénzügyi elitje az olvasóközönsége.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!