Victoria Beckham és Katie Holmes a kifutón játszhatják le

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Már régebben megromlott a viszonyuk, most vetélytársakként lépnek kifutóra. Katie Holmes és Victoria Beckham is helyet kapott kollekciójával a New York-i divathéten szeptemberben.

Beckham már régebb óta elismert divattervező, Nagy-Britanniában túl is. Az olimpia záróeseményen ezért nem csak ex-Spice Girlként szerepelt, hanem az arany kollekcióból egy darabot ő készített az ország büszkeségeként. Most azonban New York-ban kell helyt állnia, ahol az új üdvöske Katie Holmes is helyet kapott a szeptemberi divathéten Jeanne Yang stylisttal közös márkájával.

A válása után egyre ambíciózusabb Holmes is keresetté vált, és nem rest meglovagolni a Tom Cruise-zal való szakításával járó hírverést. A két nő régen jó barátnő volt, azonban a viszony még a válás előtt megromlott. Nemrégiben arról számoltunk be, hogy David Beckham védelmébe vette Cruise-t, akiről egyre több negatív hír terjeng a szcientológiai elkötleződései miatt. A futballsztár úgy nyilatkozott róla: "nagyon jó ember, és igazán jó apa."