szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Monikardila különleges, ébenfából készült gyűrűire egy halom napló és képeslap között akadtunk rá: a művész...

©
Monikardila különleges, ébenfából készült gyűrűire egy halom napló és képeslap között akadtunk rá: a művész alapvetően grafikusként alkot, mégpedig kézzel készült könyveket, naplókat, nyomatokat, plakátokat. Önéletrajza szerint a legmodernebb technikákat ötvözi a hagyományos formákkal és anyagokkal, így jönnek létre a meglehetősen egyéni alkotások, amelyek közül azonban kiemelkedik ez az öt gyűrű.
©

Az Afrikában ősidők óta hasznosított ébenfa épp a régit hivatott képviselni az életműben, a forma azonban velejéig modern. Hogy mennyire ergonomikusak, azt nyilván csak viselés alapján tudnánk eldönteni, az azonban egészen bizonyos, hogy figyelemfelkeltő darabokról van szó. Mindegyik gyűrűből egyetlen darab létezik csupán, cirka tizenötezer forintot kóstálnak.

©
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
life-style.hu Plázs

Valaki ugrál a nyakadban!

Virginie Millefiori egy francia ékszer- és táskatervező, aki New Yorkban él, és saját bevallása szerint hóbortos...