szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Az utasok, akik között kisgyermekek és idős emberek is vannak, minden ellátás...

Az utasok, akik között kisgyermekek és idős emberek is vannak, minden ellátás nélkül a repülőtéren töltötték a szombatra virradóra éjszakát, és az olasz lapok szerkesztőségeihez fordultak kétségbeesésükben a körülmények miatt. 

Tiltakozásukra a repülőtér igazgatója előbb felajánlotta nekik a szállodai éjszakázás lehetőségét, az utasok azonban ezt elutasították, mert abban reménykedhettek, hogy elutazhatnak. Erre viszont azt a választ kapták, hogy ugyan a rendelkezésükre bocsáthatnának egy repülőgépet, de az nem tudna leszállni Katowicében a rossz időjárási viszonyok miatt. Ezt követően többen hazatelefonáltak, mire kiderült, hogy otthon verőfényes napsütés van. 

A Wizz Air közleménye szerint a tegnapi Róma - Katowice járatát kénytelen volt törölni a dél-lengyelországi rossz időjárás miatt. A kiadott közlemény szerint az időjárás oly annyira rossz volt, hogy mind a katowicei, mind pedig a krakkói repülőtér teljesen vagy részlegesen zárva tartott, mert nem érték el a le- és felszálláshoz szükséges látási minimumot. 

A légitársaság mentesítő járatot küldött az utasokért, mely várhatóan 17 órakor érkezik értük Rómába.

MTI, Wizz Air

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jakab Péter Tiborcz Istvánról beszélt volna a parlamentben, de kikapcsolták a mikrofonját

Jakab Péter Tiborcz Istvánról beszélt volna a parlamentben, de kikapcsolták a mikrofonját

Joe Biden kisebb balesetet szenvedett

Joe Biden kisebb balesetet szenvedett

Bár intim probléma, muszáj beszélni róla

Bár intim probléma, muszáj beszélni róla