szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Balatoni tél Mit lehet csinálni a Balatonnál a tél kellős közepén?

Balatoni tél
Mit lehet csinálni a Balatonnál a tél kellős közepén? Többet, mint gondolnánk. A déli parton lévő Balatonboglár üdülőfalujában például szilveszteri mulatságot tartanak csilingelő lovas szánnal, ami nagyon hangulatosra sikeredhet, feltéve, ha lesz hozzá elég hó. A vérmérsékletünktől függően egy, két vagy három éjszakát is eltölthetünk itt, fürdőzéssel, szaunával, masszázzsal kényeztetve magunkat, de lesz nosztalgiadiszkó is a retró kedvelőinek, no meg a fentebb említett szánozás, december 31-én este fél 8-tól pedig buli hajnalig.
Ár: 20/30/38 ezer Ft/fő, 1/2/3 napra

A puszta, télen
A Hortobágy sem télvíz idején fogadja a legnagyobb turistaáradatot, bár a pusztai szilveszterezésnek is meglehet a maga különös fílingje. Az egyik ottani 4 csillagos szálloda meglehetősen eklektikus programot állított össze az év utolsó napjaira, mintha maga sem tudná, milyen vendégkörre számíthat: fellép Fábry Sándor, de lesz disznótoros program és lovasbemutató is, s akinek mindez valamiért nem jó, az próbálgassa végig a szálloda wellness-kínálatát.
Ár: 63–105 ezer Ft/fő, időponttól függően

Egy csipetnyi romantika
A Tolna megyei Hőgyészen lévő Apponyi Kastélyszállót a romantikát kedvelőknek ajánljuk. A barokk kastélyban 4 éjszakára szóló csomagot állítottak össze szilveszterre: az érkezőket forralt borral és sült gesztenyével köszöntik (jobban hangzik, mint a szokásos welcome drink), délutánonként filmvetítéseken lehet szunyókálni, december 30-án éjszakai fürdőzést tartanak, szilveszterkor pedig gálavacsorát, majd bált a kastély termeiben, s a mulatságot tűzijáték és tombola teszi még színesebbé.
Ár: 86–124 ezer Ft/fő, szobától függően

Szilveszteri cirkusz
Budapest mindenkor csodás – miért lenne ez másként az év végén? Az általunk idén a legjobb hazai szállodának megválasztott Kempinski Hotel Corvinusban ráadásul nagyon különleges programot találtak ki a vendégek számára, akik idén a Kínai Nemzeti Cirkusz előadásának megtekintésével búcsúzhatnak az óévtől. Ráadásként hatfogásos vacsora, finom borok, báli hangulat jár mellé.
Ár: 147 vagy 213 ezer Ft/fő, egy- vagy kétágyas szobában

Hó, garanciával
Ajánlataink közül nem hiányozhat egy remek síút sem: az osztrák Karintiában legalább 4 fős csoportoknak kínálnak emeletes ágyas szobákat a Gerlitzenen. Bár ágyneműhuzatot és törölközőt vinnünk kell magunkkal, a 6 vagy 7 napos programért elég barátságos árat számolnak fel, s ráadásul hógaranciát is adnak hozzá, vagyis ha nincs hó, a pénzünk visszajár.
Ár: 42 vagy 50 ezer Ft/fő, 6 vagy 7 napra (a busz további 10 ezer Ft/fő, a kötelező szilveszteri vacsora pedig 9 ezer Ft/fő)

Sí és wellness
Mit szólnának Szlovákiához? A Magas-Tátra lábánál lévő 3 csillagos szálloda a puhányabbaknak wellness-szolgáltatásokkal kedveskedik, ám aki szereti a hideget és a havat, az síeléssel is elcsaphatja az időt a 4 kilométerrel odébb lévő csorba-tói sícentrumban, ahol állítólag 120 napból áll a szezon.
Ár: 69 ezer Ft/fő, 6 napra (utazás egyénileg, az árban nincs benne a síbérlet, a kötelező vacsora pedig 11 ezer Ft/fő)

Cseh dj-k, hasábburgonyával
Aki biztosra akar menni, annak Prágát ajánljuk: 4 nap, 3 éjszaka egy 2 csillagos hotelben, városnézéssel, kastélylátogatással és fakultatív programként Karlovy Vary-i kirándulással. A szilveszteri buli helye egy nívós prágai music pub lesz, ahol neves cseh és külföldi dj-k szórakoztatják a közönséget, de lesz női és férfi sztriptíz is, vacsorának pedig natúr csirkemell hasábburgonyával. Egynek ez is jó…
Ár: 40 ezer Ft/fő, 4 napra (a vacsora 17 ezer Ft/fő)


Tessék tehát választani, mi megtettük a magunkét, és kéretik nem nálunk reklamálni, ha vacak volt a szilveszteri tévéműsor!

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Itt a franciák új elnöki limuzinja, a DS9

Itt a franciák új elnöki limuzinja, a DS9

Német állampolgár hajtott szándékosan a farsangi menetbe Volkmarsenben

Német állampolgár hajtott szándékosan a farsangi menetbe Volkmarsenben

Süsü, Pom Pom, Bagaméri: Csukás Istvánnak egy egész univerzumot köszönhetünk

Süsü, Pom Pom, Bagaméri: Csukás Istvánnak egy egész univerzumot köszönhetünk