Az ismert tévés új könyvében politikust, színészt, volt férjeket sem kímélve mesél szexuális életéről.

© Dripnet
Albert Györgyi depresszióval foglalkozó könyve után új írással jelentkezik, szerelmi és szexuális életét tárja az olvasók elé, Miért éppen ők? címmel. Elképzelhető, hogy lehet ilyen könyvet írni bántás, bosszúállás és kínos részletek nélkül, Albert Györgyinek azonban nem sikerült. A tartalom ismeretében meglehetős cinizmus volt a bemutatót pont Bálint-napra időzíteni, tekintve, hogy boldog szerelemről nem sok szó esik benne.

A történet időrendi sorrendben meséli el az ismert tévés kapcsolatait az óvódás kortól kezdve napjainkig, a legtöbb férfit fiktív névvel védve a következményektől, de általában elég részletet elárulva ahhoz, hogy kis gondolkodással, néhány kereséssel az interneten kideríthető legyen személyazonosságuk. Valószínűleg a beharangozó kampány részeként a Blikk máris beazonosította a könyvben csak "fiatal színészként" emlegetett férfit, és a Gáborként szereplő második férj volt feleségének kiléte felől sem hagyta kétségben az érdeklődőket. A lap által nevesített férfiról egyébként nem sokat mond a szerző, tekintve, hogy Albert Györgyi "nem akart a tizenhatodik nőcske lenni abban a hónapban", ezért aktusukat félbeszakította, de meg nem nevezett személyek véleményére hivatkozva igen elmarasztaló minősítést ad "Buciról".

A politikusként megjelölt szeretőről a következő információkat tudjuk meg a könyvből: az MTV Reggel című műsorában volt Albert vendége, nős volt, akkor várták a második gyereket. "Mindez nem sokkal a rendszerváltás után történt, amikor ő és társai szinte forradalmi hősökként váltak ikonná", "lobogott a haja, csinos, kissé feminin arca megigézte a magyar nőket", "magasságával mindenütt imponáló benyomást keltett", két évvel fiatalabb a szerzőnél és később miniszter lett - az intim részletektől megkíméljük olvasóinkat. Ennyi adat mellett jogilag ugyan védhető a könyv, de erkölcsileg már kevésbé, csak az nem találja ki az illető politikus nevét, aki nem akarja.

Az ismeretlen magánemberek mellett számos más közszereplő, színházi rendező, rádiósok, dramaturg is magára és szexuális életének múltbéli titkaira ismerhet a könyvben, az adott szakmákon belül, ha eddig nem voltak ismertek a megírt sztorik, most biztosan hetekig jó téma lesz a büfékben.

A legnagyobb kérdés a kiadvánnyal kapcsolatban, hogy vajon miért volt szükség a megírására? Albert Györgyi ugyan azt állítja a bevezetőben, hogy csupán nőtársai életét szeretné megkönnyíteni saját sorsának bemutatásával, de ha valóban ez lett volna a célja, kihagyta volna a néhol már pornográf leírásokat és a másokra vonatkozó személyes adatokat, utalásokat. Egyik indok lehetne a népszerűség, az ismertség, de a tévés azt írja, hogy már előző könyve sikere is romboló hatással volt egészségére, ismét inni kezdett, tehát ez is kizárható, ha hiszünk neki. Marad a pénz, ami a meglehetősen agresszív kampányt látva logikus következtetés, de továbbra sem teszi érthetővé. Mert a Miért éppen ők? igen rosszul esik majd számos benne szereplő ismert vagy kevésbé ismert embernek, sokan lesznek dühösek, szomorúak, frusztráltak.

Ez a könyv egyetlen emberre vet igazán rossz fényt, és ez maga Albert Györgyi. Nem az a baj, hogy ennyi embert megcsalt, hogy ennyi embernek segített megcsalni a társát. Az se baj, hogy megalázott másokat és hagyta, hogy megalázzák. A baj az, hogy ebből a rengeteg rosszból és jóból Albert Györgyi 43 éves korára csak annyit tanult, amennyiből ennek a könyvnek a megírására futotta. A kötet azzal zárul, hogy megtalálta azt a férfit, aki mellett elfeledheti a múltat, aki megérti őt. A bevezető kampány mai híre a Blikkben, hogy Albert és harmadik férje válnak, "ezek után kíváncsian várom, eljön-e a könyvem február 14-i sajtótájékoztatójára" -  nyilatkozta a tévés.

Kádár Mónika
hvg.hu Shake

Ijesztően csúnya modellek a kifutón - Galéria

A New York-i divathét a nemzetközi divatvilág egyik legfontosabb eseménye, nem csak a divattervezők, de a modellek és a hírességek számára is. Az idei rendezvénysorozaton rekordszámú bemutatót láthatott a szakma és a közönség, talán ennek is köszönhető, hogy, khm, kevésbé szép lányok is feltűntek a kifutókon.

MTI/hvg.hu Autó

Felújítják Tito Cadillacjét

A néhai Josip Broz Tito jugoszláv elnök Cadillac típusú, 54 éves kocsiját a Brioni szigetekről az észak-horvátországi Krapinába szállították teljes felújításra.

Hitközségi megbízottnak adta ki magát, milliókkal károsított meg egy idős nőt

Hitközségi megbízottnak adta ki magát, milliókkal károsított meg egy idős nőt

6 dolog, amiért megéri pozitívnak lenni

6 dolog, amiért megéri pozitívnak lenni

Részegen esett be egy ház udvarára siklóernyővel egy férfi Mezőberényben

Részegen esett be egy ház udvarára siklóernyővel egy férfi Mezőberényben

"Ezt a döntést mindenkinek meg kell hoznia: ne éljünk hazugságban!"

"Ezt a döntést mindenkinek meg kell hoznia: ne éljünk hazugságban!"

Varga Judit: Elfogadhatatlan az uniós költségvetés tervezete

Varga Judit: Elfogadhatatlan az uniós költségvetés tervezete

Gulyás Gergely nem kér bocsánatot, amiért „beteg kisgyereknek” nevezte Greta Thunberget

Gulyás Gergely nem kér bocsánatot, amiért „beteg kisgyereknek” nevezte Greta Thunberget