szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Az amerikai kormány együtt akar működni az élelmiszeripari vállalatokkal annak érdekében, hogy a levesektől kezdve a...

Az amerikai kormány együtt akar működni az élelmiszeripari vállalatokkal annak érdekében, hogy a levesektől kezdve a mogyoróig fokozatosan minden élelmiszerbe kevesebb só kerüljön. Az FDA korlátozni fogja az ételek sótartalmát.
   
Egyes források szerint az élelmiszergyártás egészét érintő átfogó folyamat akár 10 évig is eltarthat. Az Egyesült Államokban jelenleg nincs korlátozás az élelmiszerek sótartalmára vonatkozóan, ugyanis a só biztonságos összetevőnek számít.

Cseh László villanyszerelő lett

Cseh László villanyszerelő lett

Mától az ország összes állattartó telepén listát kell vezetni a ki- és belépő emberekről és autókról

Mától az ország összes állattartó telepén listát kell vezetni a ki- és belépő emberekről és autókról

Félénk típus? Mégis simán lenyomhatja a bátrabbakat – az egerektől lesték el a tudósok

Félénk típus? Mégis simán lenyomhatja a bátrabbakat – az egerektől lesték el a tudósok

Felfüggesztette az amerikai legfelsőbb bíróság a venezuelaiak kitoloncolását

Felfüggesztette az amerikai legfelsőbb bíróság a venezuelaiak kitoloncolását