szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Az amerikai kormány együtt akar működni az élelmiszeripari vállalatokkal annak érdekében, hogy a levesektől kezdve a...

Az amerikai kormány együtt akar működni az élelmiszeripari vállalatokkal annak érdekében, hogy a levesektől kezdve a mogyoróig fokozatosan minden élelmiszerbe kevesebb só kerüljön. Az FDA korlátozni fogja az ételek sótartalmát.
   
Egyes források szerint az élelmiszergyártás egészét érintő átfogó folyamat akár 10 évig is eltarthat. Az Egyesült Államokban jelenleg nincs korlátozás az élelmiszerek sótartalmára vonatkozóan, ugyanis a só biztonságos összetevőnek számít.

Egy ukrán teniszezőnő kezet fogott orosz ellenfelével

Egy ukrán teniszezőnő kezet fogott orosz ellenfelével

Magyarországon a teljesen új Audi A6 szedán

Magyarországon a teljesen új Audi A6 szedán

Eltévedt, eltűnt emberek helyébe képzeli magát egy új mesterséges intelligencia, így találja meg őket

Eltévedt, eltűnt emberek helyébe képzeli magát egy új mesterséges intelligencia, így találja meg őket

A katari király luxusrepülőt ajándékozna Trumpnak

A katari király luxusrepülőt ajándékozna Trumpnak