New York legmocskosabb éttermei
Hogy a csótány és az egérürülék be van tervezve a menükbe, azt nem tartjuk valószínűnek.
Hogy a csótány és az egérürülék be van tervezve a menükbe, azt nem tartjuk valószínűnek. Holott könnyen előfordulhat, hogy ezek is megfordulnak a tányérunkon. A The Huffington Post és az amNew York napilap nyomán nézzünk körül, a Nagy Alma mely kerületeiben vannak a legkoszosabb konyhák.
Kényes, de kikerülhetetlen kérdés egy olyan városban, ahol ennyi vendéglátóhely van. S ahol elvileg nem lehet a rendszerben hiba, mert mindössze egyetlen mézbe ragadt csótányláb elég ahhoz, hogy a média is ráragadjon a témára. Ha jól bele gondolunk, ez teljesen érthető. Hiszen New York az a hely is, ahol az emberek már rég elfelejtettek főzni, viszont igen fejlett a kulináris kultúra. Itt mindenki házon kívül eszik, s hogy mit, arra nagyon finnyás a nép. A kerületek éppen ezért versengenek a különböző címekért:,főleg azért,hogy vajon melyik irányítószám a legjobb? De könnyen megkaphatják a legrosszabb, leghangosabb, legkoszosabb "minősitést" is. Felmérések garmada készül minden évben.
A folytatást a hvg.hu gasztro rovatában találja, kattintson!