Kamu Zámbó Krisztián-jegyek keringenek a neten

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A koncertet állítólag szervező Zámbó Marietta, sőt, a Syma-csarnokba szilvesztert szervező cég sem tudott róla: Zámbó Krisztián koncertjegyek keringenek a neten.

Napok óta kering az interneten egy kép, amely szerint a Syma-csarnokban december 31-én, 19 órától Zámbó Krisztián "Angyali érintés" címmel ad nagykoncertet.

A jegyen támogatóként megjelenik a Class FM, sőt, az RTL Klub is. Szervezőként pedig Zámbó Marietta, Zámbó Jimmy nővére van feltüntetve, aki a Borsnak azt mondta, semmiféle buli nem lesz, semmit nem szervez és felháborítónak tartja a dolgot.

A Syma-csarnokban december 31-én egyébként valóban lesz egy buli, ahol azonban Zámbó Krisztián egyáltalán nem szerepel a fellépők között, hanem külföldi sztár DJ-ket hívtak meg.

Az igazi szilveszteri buli szervezői az állítólagos Zámbó-jegyek miatt jogi lépéseket sem tartanak kizártnak, ugyanis hozzájuk is egyre több "panasz" érkezik.

Zámbó Krisztián az RTL-es sajtófőnökén keresztül közölte, sem neki, sem Zámbó Mariettának nincs köze ehhez a koncerthez, valamint ő is jogi lépéseket fontolgat, mert visszaéltek a nevével.