Végrehajtás alá került Erdélyi Mónika háza

Végrehajtás alá került Erdélyi Mónika háza

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A műsorvezetőnek évek óta fejfájást okoz az érdi, medencés, gyönyörű családi ház, amelyben második gyermeke apjával, Mukli Gyulával élt.

Erdélyi Mónika és Joshi Bharat
©

Mónika egy életre tervezett Mukli Gyulával, ezért a ház kettejük nevére került, bár Mónikának – aki nem akart nyilatkozni az ügyben – nagyobb tulajdoni részesedése van benne – írja a Blikk. Ahogy a lap korábban már megírta, a szerelem véget ért, a ház pedig az eladó ingatlanok közé került.

Hiába azonban a gondozott kert, a csendes környék, a gyönyörű, kidolgozott belső terek, nem kellett senkinek, ezért tulajdonosai úgy döntöttek, 10 millióval olcsóbban, 57 millióért próbálják értékesíteni. Most azonban veszélybe került az eladása, ugyanis a Blikk megtudta: végrehajtás alá került egy közel 700 ezer forintos tartozás miatt.

Az ingatlan tulajdoni lapja alapján kiderül, hogy a végrehajtást a Centrum Parkoló Rendszer Parkolás Szolgáltató Kft. kérte, amely korábban, egy évvel ezelőtt szintén rátette a kezét a házra, akkor egy 100 170 forintos elmaradás miatt.