Foci-vb: újra Terry hibája van a középpontban

Foci-vb: újra Terry hibája van a középpontban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Elmarasztalta a csapat korábbi kapitányát, John Terryt a dél-afrikai világbajnokságon szereplő angol labdarúgó-válogatott szakvezetője, Fabio Capello, mivel a védő a nemzeti együttes belső ügyeiről beszélt egy angol napilapnak.

"Nagyon nagy hibát követett el. Nem értem, miként fordulhatott elő, hogy a médiának panaszkodott ahelyett, hogy engem keresett volna meg" - dühöngött az olasz mester, aki hozzátette nincs szó olyan játékos forradalomról, mint a franciák esetében, akik Nicolas Anelka hazaküldése miatt bojkottálták a vasárnapi edzést, mert ebben az esetben mindössze egy játékos hibázott.

A botrány vasárnap robbant ki, amikor a Chelsea középső védője arról nyilatkozott, hogy az Algériával szemben elért, csalódást keltő 0-0-s döntetlen után a csapat kilenc játékosa összeült, hogy megbeszéljék a problémákat.

"Nem állt szándékomban magamra haragítani a szövetségi kapitányt vagy a játékostársaimat. Ha ez mégis megtörtént volna, akkor bocsánatot kérek tőlük. Nem szeretném bomlasztani a csapategységet. Mostantól kizárólag az utolsó csoportmérkőzésünkre koncentrálok" - kért elnézést Terry.

Terry és Capello: egyelőre azért nem szent a béke
©

Az üggyel kapcsolatban Frank Lampard is megszólalt, aki részt vett az ominózus esti találkozáson. A Chelsea középpályása szerint csapattársát és barátját félreértették.

"Ilyen az igazi John. Néha kicsit heves. Most is ez történt. A péntek esti egy szokásos találkozó volt, minden héten tartunk néhány ilyet, hogy megbeszéljünk különböző dolgokat" - mondta Lampard.

Anglia nehéz helyzetben van, ugyanis az amerikaiak és az algériaiak ellen egyaránt döntetlent ért el, így a továbbjutáshoz szerdán nyernie kell utolsó csoportmérkőzésén Szlovénia ellen.

Hozzászólások