Albert Flórián emlékére játszik a magyar válogatott pénteken

Albert Flórián emlékére játszik a magyar válogatott pénteken

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Albert Flórián emlékére rendezik meg pénteken a Puskás Ferenc Stadionban a Liechtenstein elleni barátságos mérkőzést. A magyar labdarúgó-válogatott így szeretne méltóképpen búcsúzni a Ferencváros október 30-án éjjel elhunyt aranylabdás játékosától.

"Nagyon sajnálom, hogy eltávozott közülünk, igazi példakép, nagyszerű ember volt” – mondta hétfőn a telki edzőközpontban Gera Zoltán csapatkapitány. „Sokat találkoztam vele, még akkor, amikor a Ferencvárosban futballoztam, mindig jó tanácsokkal látott el. Nagy fájdalom ez nekem és a futballtársadalomnak, szeretnénk az emlékére egy jó mérkőzést játszani pénteken" - tette hozzá.

Tőzsér Dániel, a Genk támadója, korábbi Ferencváros-játékos is megemlékezett Albert Flóriánról: "Flóri bácsi nemcsak a Ferencváros-érzelmű játékosoknak, hanem minden magyar embernek legenda, egy igazi példakép volt. Az ő tiszteletére egy nagyon jó mérkőzést szeretnék játszani pénteken".

©

A magyarok pénteken 18 órától a Puskás Ferenc Stadionban Liechtensteint fogadják - ezt a mérkőzést eredetileg Székesfehérváron rendezték volna, de a magyar szövetség (MLSZ) úgy döntött: Albert Flórián emlékére a Puskás Stadionban lesz a meccs.