Dárdai nagyon kiakadt, még kollégájának is beszólt meccs közben

Dárdai nagyon kiakadt, még kollégájának is beszólt meccs közben

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Hertha edzője enyhén szólva elégedetlen volt a játékvezető teljesítményével a Wolfsburg elleni meccsen. A magyar tréner szerint rászálltak a bírok egyik játékosára.

A Hertha BSC 1-1-es döntetlent játszott szombaton a Wolfsburggal a Bundesligában. Dárdai Pálon, a berliniek edzőjén már a meccs alatt is látszott, nagyon bosszantja a bíró, Sascha Stegemann tevékenysége. De az edző nem csak a játékvezetővel, hanem például edzőkollégájával Dieter Heckinggel is szóváltásba keveredett a meccs alatt. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Dárdai aztán el is árulta, miért húzta fel magát ennyire.

A magyar edző szerint egyik játékosára, Vedad Ibisevic-re rászálltak a bírók. A játékos ezúttal sárga lapot kapott a mérkőzés hajrájában, így már három sárga és egy piros lapnál jár a szezonban.

„Amikor Vedadot ellökik, nincs fújás. Amikor ő odalép, rögtön jön a sárga lap. Ezt már képtelen vagyok nyugodtan elviselni, ez állatira felbőszít. Nincs rendben ez így. A játékvezetőknek is felkészültnek kell lenniük, utálhatnak, ez nem probléma. Én is szenvedélyesen és lelkiismeretesen felkészülök a munkámra” – magyarázta Dárdai.

A Hertha a döntetlen után harmadik helyen áll a Bundesligában.

Hozzászólások