Egy headset minden híváshoz

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Jabra új headsetjével mind a három eszközről érkező hívás kényelmesen megválaszolható, vagy akár össze is...

A Jabra új headsetjével mind a három eszközről érkező hívás kényelmesen megválaszolható, vagy akár össze is kapcsolhatók.
A számítógéphez, vezetékes telefonhoz kábellel csatlakoztatható eszköz a mobiltelefonokhoz Bluetooth technológiával csatlakozik. Az üzembehelyezést követően az érintőképernyő segít az alapbeállításokban, és a hívások kezelése is kényelmes vele, bármelyik kommunikációs csatornáról is legyen szó. Az érintőképernyővel a konferenciahívások bonyolítása, vagy a hívástartás bekapcsolása is jóval egyszerűbb, mint a telefonkészüléken.

 

„A Jabrában évek óta elkötelezettek vagyunk amellett, hogy telefonbeszélgetések ne kössék le kezeinket, ne kössenek minket a munkaállomásunkhoz. Azt szeretnénk lehetővé tenni, hogy kényelmesen, a természetes helyzetben történhessenek a beszélgetések. Ez az új vezetéknélküli headset összefogja az üzleti hangkommunikációt és ergonómikus körülményeket biztosít hozzá. Használói imádják a szabadságot és zökkenőmentes működését.” – mondta Monika Ambroziak, a Jabra marketing menedzsere Budapesten.

 

Az érintőképernyő az eszköz bázisán található, ez a bázis szolgál a headset töltésére is. A Jabra vezetéknélküli technológiájának köszönhetően a bázistól 150 méterre is eltávolodhatunk és a hívások a munkaállomástól távol sem szakadnak meg. Így a bizalmas beszélgetésekhez a munkatársak visszahúzódhatnak egy-egy tárgyalóba, de akár kollégájuk munkaállomásához is átmehetnek a beszélgetés közben, ha arra van szükség.

 

A Jabra PRO 9465 használója fülére is vigyáz: a fülhallgató-rész olyan párnával érkezik, ami emlékezik viselője fülformájára, így az egész napos viselet sem megterhelő.
Még fontosabb az egyenletes hangerő, ezért a Jabra a PeakStop technológiát ezekbe a headsetekbe is beépíti, így a headset 118 dB SPL nagyságú hangcsúcsokat kiszűri, hogy azok ne károsítsák a fület. Az Intellitone technológia pedig arról gondoskodik, hogy a PRO 9465 headsetet használó munkatárs napi zajkitettségi szintje ne haladja meg a 85 dB-t.
A zajkioltó mikrofonok lehetővé teszik azt, hogy zajos, egyterű irodákban se legyen akadálya a zavartalan telefonbeszélgetéseknek. Az ilyen mikrofonnal felszerelt headsetekben digitális jelfeldolgozó processzorok (DSP-k) figyelik a környezeti zajt – és azt nem „engedik be” a beszélgetésbe, csak a headset viselőjének a hangját.
A Jabra PRO 9400-as sorozatba tartozó headsetek duó hangszóróval, monó hangszóróval, fejpánttal vagy fülön rögzülő akasztóval is elérhetők – így akár mindkét fülünket is használhatjuk a beszélgetésekhez zajos környezetben, de az egyiket szabadon is hagyhatjuk, hogy halljuk munkatársaink hangját.

Hozzászólások