Cselezze ki a Hulu, a Netflix és a Pandora korlátozását!

Cselezze ki a Hulu, a Netflix és a Pandora korlátozását!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Csak csorgatjuk a nyálunkat az olyan, filmeket, trailereket, tévéshow-kat kínáló szolgáltatások után, mint amilyen a Hulu vagy a Netflix, ezek ugyanis csak az Egyesült Államokban érhetők el. Vagy mégsem?

„Sorry, Netflix is not available in your country yet” (azaz: sajnáljuk, az ön országában még nem elérhető a Netflix) – fogad a szomorú tájékoztatás, ha fellépünk a Netflix weboldalára, és hasonló a helyzet a Hulunál vagy a Pandoránál: ezeknél is kiderül, hogy csak az Egyesült Államok területén belül érhetők el. Szerencsére nem kell beletörődnünk ebbe a helyzetbe, ugyanis mind a Google-ra, mind a Firefoxra létezik egy olyan bővítmény (a Media Hint), amelyik áttöri ezeket a korlátokat.

A bővítmény letöltése után tulajdonképpen nem látunk semmit (nem jelenik meg semmiféle ikon az eszközsávon), azonban próbáljunk meg fellépni az említett oldalak valamelyikére. Egyből látjuk, hogy valami megváltozott: eltűnt a korábbi korlátozás, s mi úgy használhatjuk ezeket a remek oldalakat, mintha csak Amerikában lennénk.

A Media Hint innen tölthető le Chrome-ra, és innen Firefoxra.