Spórolni akar? Ez az ingyenes magyar alkalmazás remek kis segítség lesz

Spórolni akar? Ez az ingyenes magyar alkalmazás remek kis segítség lesz

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
Papós Tamás

A takarékoskodáshoz egy kiadáskövető alkalmazás nagyon jól jön, egy ingyenes magyar megoldást ajánlunk hozzá.

Ha minden nap látja, hogy mire mennyi pénz ment el az adott hónapban, sokkal takarékosabbá is válhat. Óvatosságra intheti például egy kiadáskövető alkalmazás, amely tudatos pénzköltésre sarkallja, ha komolyan veszi a kitűzött célt, és napi rendszerességgel feljegyzi kiadásait, és azok típusát.

Szóval ha nem akar meglepődni hónap végén, hogy mire ment el a pénz, érdemes az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyenes Koin alkalmazást letöltenie, de a magyar szolgáltatás weboldala is tökéletes erre, ahol Google- és Facebook-fiókkal, valamint e-mail-címmel is lehet regisztrálni.

©

Ezek után középen a “+” jelre kattintva mindig feljegyezheti az új kiadásait és bevételeit, megadva az összeget, a kategóriát (pl.: élelmiszer, bérlet, rezsi stb.), illetve címkét és fotót is adhat minden újdonsághoz.

Az “Egyenleg” menüpontnál láthatja, hogy áll a költésekkel és mennyi pénze van még, az “Áttekintő” feliratra kattintva pedig kategóriánként, százalékos arányban és konkrét összegben is átnézheti, hogy eddig mire mennyit költött. A felső sávban heti, havi és éves összegzést is kérhet.

©

Ha vannak rendszeresen ugyanolyan összegű kiadásai és bevételei, azokat a “Rendszeres” menüpontnál megadja, így azokkal később nem kell törődnie, a megadott időközönként automatikusan feljegyzi az alkalmazás. A “Történet” lehetőséggel természetesen minden előzményt időrendi sorrendben nézhet át.

Amennyiben egy modernebb alkalmazással követné a kiadásait, azt egy korábban ajánlott szolgáltatással megtekintheti, ide kattintson érte.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.