Itt a magyar videómegosztó, ami a YouTube konkurenciája akar lenni

Itt a magyar videómegosztó, ami a YouTube konkurenciája akar lenni

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Viddo reklámmentes videózást ígér, ezért azonban fizetni kell. A tartalomgyártók viszont már egy megtekintés után is részesedést kapnak a bevételből.

Magyarországról kapott konkurenciát a YouTube és a többi videós platform. A Media1 beszámolója szerit egy hónapnyi sikeres tesztelés után élesítették a Viddo nevű videómegosztót, ami másként osztozik a bevételeken a tartalomkészítőkkel, mint ahogy azt a konkurenseknél megszokhattuk.

A videósok minden egyes megtekintés után részesülnek a bevételből. Mindez úgy lehetséges, hogy a felhasználóknak (a nézőknek) fizetniük kell a megtekintésekért. Az oldalon meghatározott összegért cserébe meghatározott mennyiségű kreditet lehet vásárolni, a különböző videók pedig különböző mennyiségű kreditért tekinthetők meg.

©
©
©

Cserébe reklámmentesen lehet megnézni a videókat, akik pedig megosztják azokat, szintén részesülhetnek a bevételből. Ha valaki mégis úgy dönt, hogy reklámokat szeretne nézni, azokért plusz krediteket kap.

A fejlesztők szerint ezzel nemcsak az ingyenes videós platformok, de a fizetős streaming szolgáltatások számára is konkrenciát állítottak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások