Megszólalt a Facebook: javában szerelik a képbetöltős hibát, nyilatkozatot is kiadtak [frissítve]

Megszólalt a Facebook: javában szerelik a képbetöltős hibát, nyilatkozatot is kiadtak [frissítve]

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Továbbra sem állt helyre a Facebook szolgáltatásaiban tapasztalt hiba, a közösségi oldal most a Twitteren üzent a felhasználóknak.

Szerda délután valamilyen komoly probléma merült fel a Facebooknál, mert a különböző szolgáltatásai – a Messenger, az Instagram, a WhatsApp, de maga a Facebook is – sorra kezdték el felmondani a szolgálatot. A probléma a fotók és a videók feltöltésével/elküldésével/fogadásával van, és a DownDetector szerint még kora estére sem javult meg a helyzet.

A gond globálisan jelentkezett, a korábban mutatott térképek alapján a leginkább Európát érinti, de az Egyesült Államokban sem túl rózsás a helyzet. A Facebook a Twitteren adott ki egy közleményt a történtek kapcsán.

A bejegyzés szerint a képek, a videók és egyéb más fájlok küldésével van gond, és amellett, hogy elnézést kérnek a kellemetlenségért, azt írják, dolgoznak a hiba elhárításán.

Ha szeretne többet megtudni a leállásról, ebben a cikkünkben foglaltuk össze a tudnivalókat.

[Frissítés, 02:02 – A hibát a Facebooknak nem sokkal éjfél után sikerült elhárítania, tapasztalatunk szerint a szolgáltatások csütörtök hajnalban stabilan működnek.]

Ha szeretne értesülni a legfrissebb fejleményekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások