Izgalmas dolgot pletykálnak a Samsung Galaxy S11-ről, most épp a kamerájáról

Izgalmas dolgot pletykálnak a Samsung Galaxy S11-ről, most épp a kamerájáról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bár már fotót is lehetett látni arról, milyen lesz a Samsung Galaxy S11 kamerája, a jelek szerint nem biztos, hogy az kerül majd a telefonba.

Az elmúlt hetekben már több pletykát is lehetett arról hallani, milyen lesz majd a Samsung következő csúcsmobilja, a 2020 elején debütáló Galaxy S11. (Már persze ha tényleg így hívják.) A dél-koreai cég elkészítette például a processzort, ami a mobil lelkét adhatja, a memória méretéről is beesett már egy hír, de a legérdekesebb rész egyértelműen a kamera lehet.

A korábbi hírek szerint a Samsung a Xiaomivel közösen fejlesztett, 108 megapixeles szenzort építi majd be a készülékébe, amihez egy 5x-ös optikai zoomra képes periszkópkamera társul majd. Ez utóbbiról már egy fotót is látni lehetett, ám könnyen lehet, hogy mindez valójában tévút volt.

A megbízható információiról ismert szivárogtató, Ice universe a Twitteren arról írt, hogy a Samsung Galaxy S11-be nem az a szenzor kerül majd, ami a hamarosan debütáló Xiaomi Mi CC9 Próba, hanem a technológia egy "második generációs" változata.

Hogy az "új szenzor" megfogalmazás mit takar, egyelőre kérdéses, ebbe az érzékenyebb lencsétől a jobb képfeldolgozáson át nagyjából bármi beletartozhat.

A 108 megapixeles ISOCELL érzékelő egyébként egy 27 megapixeles fotót eredményez, ami az okostelefonok szempontjából óriási felbontásnak számít.

Ha kíváncsi a Samsung leendő új csúcsmobiljára, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.