szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár a Starbucks kávézókban már korábban is lehetett dolgozni, Japánban most még magasabb szintre vitték a kávézóban történő távmunka lehetőségét.

Ha valaki távolról, azonban mégsem otthonról dolgozna, az most új lehetőséggel találkozik (egyelőre Japánban): az egyik Starbucks kávézóban, túllépve az egyszerű töltési és csatlakozási lehetőségeken, különleges munkahelyet, egymástól elválasztott „munkaállomásokat” alakítottak ki.

A Smart Lounge-nak nevezett kísérleti üzletet a Think Lab Co.-val együttműködésben alakították ki. Ginzában található, és július 30-án nyitották meg a nagyközönség számára. A szóban forgó bolt többemeletes, és a munkaállomásokat az egyik emeleten alakították ki. Van nagyobb munkatér is, ez akár értekezletek számára is lefoglalható. Kisebb és nagyobb területek vannak elválasztva egymástól, azaz lehet többen vagy akár egyedül is dolgozni.

©

Online találkozók megtartására is van kijelölt hely, azok számára, akik videohívásokat bonyolítanának. És persze ott van a Starbucks kávézó is, ahol italokat és ételeket kaphatnak a látogatók. Ez azért így mégis csak kellemesebb, mint egy könyvtárban – jegyzi meg a Slashgear.

Egyelőre nem tudni, tervez-e a Starbucks hasonlókat más piacokon.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bejelentette visszavonulását Torghelle Sándor

Bejelentette visszavonulását Torghelle Sándor

Teljesen szétverték az autót a monori fiatalok, majd szelfiztek a tetején

Teljesen szétverték az autót a monori fiatalok, majd szelfiztek a tetején

Hamilton indulhat az élről Szocsiban

Hamilton indulhat az élről Szocsiban