Újabb csodacoach módszere jön Magyarországra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha mindent megpróbált, mégis mindig elveszik a feladatok sűrűjében, és annyit dolgozik, hogy a gyerekének lassan újra be kell mutatkoznia, akkor esélyes, hogy David Allen módszerével is megpróbálhatja megoldani a helyzetet.

Januártól a Hamar Productivity Consulting beindítja Magyarországon David Allen amerikai coach időmenedzsment tanfolyamait. A Twitteren 1,2 millió követővel bíró Allen az 500 legnagyobb amerikai cég egyik legfoglalkoztatottabb trénere, módszerének lényege a feladatok rendszerezésének és megoldásának újszerűségében rejlik.

„Én magam is sok mindent kipróbáltam, de csak ez jött be, ezért vágok bele a képzésekbe” – mondta a hvg.hu-nak a magyarországi franchise jogokat megvásárló Hamar Domonkos. Úgy látja, hogy a képzésre egyre szélesebb rétegeknek lesz szüksége, mert – ahogy a Budapestre érkező Allen is elmondta – ma már a vállalati ranglétra alsóbb szintjein is olyan mértékű információáradat éri az embereket, hogy a rendszerezése egyre nehezebb feladat.

Hamar Domonkos azt tervezi, hogy a magyar kis- és közepes vállalkozásokat is megcélozza a tanfolyamokkal, reményei szerint havonta két 15 fős csoportnak tartanak majd egy-egy napos képzést. Az elérhető piacméretet 15-20 millió forint közé teszi, a résztvevőknek pedig azt az ígéretet kínálja, hogy az elsajátított technikák segítségével az egynapos tanfolyam árát a mindennapos gyakorlatba átültetve szinte azonnal megspórolhatják.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, iratkozzon fel hírlevelünkre!