Csak akkor buzizom, ha úgy van, és általában úgy van

Csak akkor buzizom, ha úgy van, és általában úgy van

Utolsó frissítés:

Ceglédi Zoltán Szerző:

Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség nem látja a melegektől a tandíjat. Most, amikor fiatalok rázzák az utcát Hoffmann Rózsa miatt, ők is utcára vonulnak. Buzizni.

Eddig a leggirnyóbb politikai ifjúsági szervezet díját kétségkívül a Fidelitas birtokolta, mely szervezet jólfésült tagjai egy elit romkocsmában biodíszletként asszisztáltak Orbán Viktor legújabb tandíjügyi fellépéséhez. Sűrűn bólogattak az öt nap alatt három különböző, de egyaránt agyament és káros felsőoktatási koncepciót felvázoló kormányfőnek. Most viszont becsúszó szereléssel jött és győzött Stágel Bence és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség! Ők csütörtökön az Alkotmánybíróság elé vonulnak tüntetni, mivel annak legutóbbi döntése szerint alkotmányellenes volt a család törvényi definíciójából az azonos- és különnemű élettársakat kirekeszteni.

A tüntetés plakátja arra hív fel, hogy "védjük meg a családokat, védjük meg a jövőnket!". Nos, kedves IKSZ-es pózerek, amikor próbáljátok megtippelni, hogy milyen egy fiatal kereszténydemokrata, akkor ez az első és egyetlen, ami beugrik? A fröccsenő homofóbia? Tandíj, fiatalok, társadalmi mobilitás, az oktatás jövője, az még véletlenül se jött szembe? Nem pont a legigazságtalanabb, legkárosabb módon bevezetendő tandíjtól kéne védeni a családokat és a jövőnket? Nem látjátok kint a fiatalokat az utcán? Csak a hozzátok hasonló nyakkendős, közpénzből fizetett Vasalt Jankókkal találkoztok, nincs olyan családtag, barát, ismerős, aki tizen-huszonéves, és szólna, hogy van itt egy nagyobb ügy? Még vasárnap a templomban (haha) sem futottatok össze olyan sráccal-lánnyal, aki még a normális életből, a hétköznapi Magyarországból érkezett?

Hát hol éltek ti, és mik vagytok ti egyáltalán?

Hozzászólások