Csak semmi viccet, kérem, mi jobbosok vagyunk!

Csak semmi viccet, kérem, mi jobbosok vagyunk!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
nyüzsi

Beszopta szépen a Magyar Nemzet a HaHa poénját. Hiába, nem erősségük a szkepszis.

Körmendy Zsuzsanna hótt komolyan nekiállt elemezgetni, következik-e abból valami, ha Orbán Viktor egyszer megsimogatta az egyik aktivista fejét. Szakmai ártalom: amúgy is az a dolguk, hogy a legképtelenebb tündérmeséket is igazságként kezeljék. A hívőt eleve könnyű hackelni, a templomszolgát még könnyebb. Ráadásul önmagában is vicces tud lenni, amikor azzal zárja a cikkét, hogy a HaHa eladta magát szőröstül-bőröstül. Érdekes lenne, ha ez a Magyar Nemzetnél bűnnek számítana.

Küldjük a Magyar Nemzetnek szeretettel az alábbi videót. Nemrégiben a tengerentúlon az volt a retardjobbos écesz, hogy Obama nem is az Egyesült Államokban született (tehát nem lehetne elnök), mutassa azonnal az anyakönyvi kivonatot, aztán a teljes változatot, és ha az is megvan, akkor biztos hamis. Az ottani retardjobb média zászlóshajója, tehát a Magyar Nemzet és társai megfelelője a Fox News; ők vitték ezt az ügyet, amíg végleg bele nem sültek. Tompaságukon természetesen ott is örömmel élcelődnek az értelmes emberek. Köztük maga az elnök.

"Ma este először mutatom be hivatalos születési videómat. Ezt a felvételt senki sem látta ötven éve. Még én sem.

... Szeretném figyelmeztetni a Fox News küldöttségét: ez egy vicc. Ez nem az igazi születési videóm. Ez egy rajzfilm volt. Ha nem hiszik, hívják fel a Disneyt! Náluk megvan az eredeti, teljes változat."

Hozzászólások