szerző:
Szegő Péter
Tetszett a cikk?

Jót akarok a Démásznak, arra kérem a céget, ne fáradjon baromságos levelek küldözgetésével. Teljesen fölösleges idő- pénz- és energiapocsékolás, az őserdők meg pusztulnak.

Kedves Asszonyom/Uram!

Tekintettel arra, hogy az egész nem más, mint kormánypárti propaganda, mi viszont az elkövetkező 583 évben stabil Fidesz-ellenes szavazók vagyunk, az Önöktől kapott, június 16-i keltezésű villamosenergia-részszámlát abszolút fölöslegesen küldték el nekünk. Önök is és mi is akkor járunk jobban, ha a továbbiakban az ilyenek küldésétől eltekintenek.

Mindezzel föltételezhetően semmi olyat nem árulok el Önöknek, amit a Centrális Erőtér arra illetékesei (értsd: Kubatov Gábor és népi zkra) ne tudnának, tekintettel arra, hogy sem a magyar, sem az európai parlamenti választási kampányban egyetlen kormánypárti aktivista sem keresett meg minket. Ez ugyebár azzal magyarázható, hogy tudják: teljesen hiábavaló időt és energiát feccölni belénk. Ennek három indoka lehet:

1., Tudják rólunk, hogy semmiképpen sem megyünk el szavazni. Ezt nyilván nem tudják, mert nem így van.

2., Tudják rólunk, hogy bármi történik, elmegyünk és szavazunk a Fideszre. Kommentár, mint az 1. pontnál.

3., Tudják rólunk, hogy bármi történik, elmegyünk és szavazunk a Fidesz ellen. Semmi okunk nincs debilnek tartani a Fidesz-vezetést és azt föltételezni róluk, hogy ezzel ne lennének pontosan tisztában.

Nyugodjanak meg: ha a villamosenergia-részszámlát azért küldték el, mert törvényi kötelességük, ennek a továbbiakban történő elmulasztása esetén nem fogjuk Önöket fölnyomni a hatóságoknál.

 

Köszönettel: Szegő Péter

 

U. I.: „készpénzfelvétel” egy szó.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lassan megtelik a győri kórház egy orvos szerint

Lassan megtelik a győri kórház egy orvos szerint

Bródy dalt írt az SZFE-s diákokról

Bródy dalt írt az SZFE-s diákokról

Kabinetiroda: Üzleti ajándéknak vett 36 ezer forintos bort Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott

Kabinetiroda: Üzleti ajándéknak vett 36 ezer forintos bort Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott