szerző:
nyüzsi

Ezúttal a facebookon terjeszti a polgári kultúrát Deutsch Tamás.

Ezúttal a facebookon terjeszti a polgári kultúrát Deutsch Tamás. A Twittert jelek szerint hanyagoló fideszes európai parlamenti képviselő megpróbált kapcsolatba lépni az „Egymillióan a magyar sajtószabadságért" facebook csoporttal. Ám beszélgetésre invitáló üzenetre nem érkezett válasz.
Deutsch ezután a tőle megszokott ízes magyarsággal ennek okait találgatta – az, mondjuk, nem merült föl, hogy a „Milla” Orbán Viktor miniszterelnökkel kívánt vitázni, és nem vele. A lehetséges okok között fölmerült egy érdekes szempont is, mégpedig, hogy a csoport tagjai antiszemiták.

 


Elképzelhető, hogy ismét telefonáltak a család azon tagjai, akik csak a választási kampányokban szoktak, és csak olyan esetekben, amikor az ellenfelet kell nácizni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!