szerző:
PLT

Polgárőrnek egy baja, így van ez, miért nem lehet, tagkönyve, tagkönyve?

Polgárőrnek egy baja, így van ez, miért nem lehet, tagkönyve, tagkönyve? – dúdolgathatnák letörten a Munkásőr-induló parafrázisát a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület hívei a polgárőrkongresszus határozatait, valamint a polgárőrtörvényt olvasván. Melyek veleje szerint a jövőben csakis pártsemlegesen lehet állampolgárilag járőrözni, párthadsereggé alakulni tilos. Nem lehet pártcélok jegyében, egyenruhásan masírozni. Pláne nem lehet félelemkeltően, pogromlégkör kialakításának szándékával mászkálni. Nyilván ez lenne az egyike ama két pofonnak, amit NER Kedves Vezetője beígért a tőle jobbra állók veszettjeinek. Kötözködhetnénk persze, miszerint: ahogy nem a ruha teszi az embert, úgy nem az egyenruha teszi a fasisztát. Hogy talán kevésbé veszélyesek a provokálni, önbíráskodni akaró szélsőjobbosok, ha pulóvert, s nem egyenruhát viselnek? Nem inkább még veszélyesebbek? Hisz beolvadnak a civilek közé. Tudomásunk szerint a romagyilkoló orvlövészek sem viseltek láthatósági mellényt vagy egyenruhát. S még egyetlen olyan pogromlovagot sem láttunk, aki területfoglalási engedélyt kért volna a cigányveréshez. A pogromot amúgy se szokták egyesületileg bejelenteni a cégbíróságon. A pogrom az már csak olyan, hogy váratlanul lesz, minden értesítés nélkül. Kicsit tán az is bekavar a képbe, hogy míg a Gárda-szimpatizáns egyenruhásokat feloszlatták, addig a sokkal fenyegetőbb, a rasszista indítékú tettlegességekben a pszichikai bűnsegéd szerepét játszó, a Jobbiknál és a Gárdánál is szélsőségesebb Kurucinfo is háborítatlanul üzemel, az immár Orbán Viktor emberei által irányított jogrendszer mai napig nem volt még arra sem képes, hogy jogerős ítéletben leleplezze a Kurucinfo vezetőit. (Egyébként a Szebb Jövőért is háborítatlanul létezik, szervezkedik tovább, elég egy pillantást vetni a honlapjukra.)

De nem akarunk mink belekötni az élő fába. Nagyon is helyeseljük, hogy a közrend védelmét, a közhatalom alkalmazási szintű gyakorlását, sőt a közfeladat ellátását is pártsemlegességhez kötik. Miért is fontos az, hogy a közszolga, közhivatalnok, sőt a közérdek szolgálatára jelentkező önkéntes is pártatlannak látsszon? Nyilván azért, hogy a polgár, akinek ügyében a közt szolgáló eljár, ne érezze magát rosszul attól, hogy a közszolga gallérján fityegő pártjelvény majd kiüti a szemét. Ne kezdjen el gyanakodni, hogy – mivel ő másik pártra szavazott – vele majd inkorrekt módon fog eljárni az ügyének intézésekor a pártfüggő bürokrata. A tagtársának viszont kedvezni fog. Nyilván ezért is hozta Pártunk és Kormányunk ama bölcs döntést, hogy: „Az elmúlt időszakban bebizonyosodott, hogy kifejezetten, és minden szempontból árt a közigazgatásnak, ha politikai célok kiszolgálójává züllesztik. Fel kell szabadítani a közigazgatást a politika közvetlen érdekeinek szolgálata alól, vissza kell adni a szakmai irányítást, és fordítva: a közigazgatásban dolgozókat sem lehet a politika térfelére kényszeríteni.” Mit röhögtök, aljas, rémhírterjesztő brüsszeliták? Tán nem igaz, hogy az volt az első dolguk 2010 májusában, hogy beterjesszék ezt a törvényjavaslatot? Hát de. A globalista Darth Vader, a Brüsszel fölötti geostacionárius pályán keringő Nemzethalálcsillagon (© by Tóta W. Árpád) persze azt a rágalmat terjeszti, hogy elfogult pártkatonákat meg rokonokat neveznek ki a közintézmények élére. Ami nem igaz. A pártkatona meg a rokon igen, de az elfogultság nem. Handó Tünde ugyanolyan elfogulatlanul felügyeli majd a Fidesz-politikusok esetleges pereiben eljáró bíróságot, mint bárki máséban.

Csak hát a Zemberek, szegények, nagyon könnyen rászedhetőek. Ha azt sulykolja a globalista lakájmédia: egy, pártkatonák által gyarmatosított közigazgatás részéről hiteltelen lesz a pártatlan polgárőrség melletti, a párthadseregek elleni fellépés, akkor bizony elhiszik. Főként, ha ez a nemzetietlen, tudatbefolyásoló erőtér még azt is hozzáteszi: a szélsőjobb-ellenes fellépés fügefalevele a civil polgárőrségek kvázi-államosításának törekvését rejti. Ráadásul ezek az aljanép médiások nagyon ügyesen hazudják magukat pártatlannak. Az álcázás sikere érdekében képesek voltak 2006-ban összeállítást közölni Gyurcsány KISZ-es haverjainak nyomulásáról, 2009-ben meg arról, hogy mennyire védhetetlenül ciki, ha egy pártpolitikus rokona állami támogatáshoz jut. Hát, ilyenek ezek.

Állj mellénk!

Köszönjük a több mint 4000 tagnak és támogatónak, akik idáig
45 millió forinttal segítették munkánkat.
Ha neked is fontos a minőségi újságírás, csatlakozz!
Noszogatnák a 36 milliárd forintos földhő-erőmű építését Békésben

Noszogatnák a 36 milliárd forintos földhő-erőmű építését Békésben

Mészáros Lőrinc vasútépítő veje Mészáros lapjában áll ki a vasútépítés mellett

Mészáros Lőrinc vasútépítő veje Mészáros lapjában áll ki a vasútépítés mellett

Ez történt: akkora hal tetemére bukkantak, hogy el sem hitték, mit látnak

Ez történt: akkora hal tetemére bukkantak, hogy el sem hitték, mit látnak

Üzemanyagpótdíj, zárórafelár – ilyenekkel trükköztek eddig a turistákon az autókölcsönzők

Üzemanyagpótdíj, zárórafelár – ilyenekkel trükköztek eddig a turistákon az autókölcsönzők

Lenyűgöző és félelmetes: 1500 villám csapott le 5 perc alatt Kaliforniára – videó

Lenyűgöző és félelmetes: 1500 villám csapott le 5 perc alatt Kaliforniára – videó

A Kreml szóvivője nem létező fekete macskáról beszélt a Mueller-jelentés után

A Kreml szóvivője nem létező fekete macskáról beszélt a Mueller-jelentés után