Az állatokból csinálnak hülyét a pokémonok

Az állatokból csinálnak hülyét a pokémonok

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Pokémonokkal hülyítik házikedvenceiket a japán gazdák, majd kiteszik a Twitterre is a róluk készült képeket. Még azt is pedzegetik, hogy az állatok valószínűleg tényleg látják az egyébként csak a képernyőn létező lényeket.

Hiánypótló összeállítással jelenktezett az Independent, amelyből kiderül, hogy az állatok valószínűleg láthatják az elvileg csak a telefonunkban a háttérre projektált pokémonokat. Ezt a Twittert elözönlő állatos-pokémonos posztokkal látták jónak alátámasztani és ha végiglapozza az ember, bizony nem tud egyértelműen nemet mondani.

Ez a pokémon csibe például magára vonzza a japán gazdi valóságos papagájának gyanakvó tekintetét. Vagy csak a szőnyegmintát elemezné?

Ennek a cicának pedig a fejére pottyanhatott egy poké-ponty. Legalábbis a felfelé bandzsításból egyértelműen előzetes becsapódásra gyanakodhatunk.

A szinte csak a japán nyelvű Twitter-posztokon tobzódó pokémonos állathergelés jó példája annak, hogyan lehet hülyét csinálni a házi kedvencből, anélkül, hogy valaki kényelmetlen kutyahacukákba öltöztetné az ebét, vagy csúnya szavakat tanítana be a papagájának.

Ha önt ez sem győzte meg, vessen még egy pillantást a paranoiás macska és az unott poké-sziámi harcoshal furcsa találkozására.

Hozzászólások