Új szolgáltatás: garanciális használtautókat kínál a General Motors

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Versenytársai példáját követve a hazai piacon három márkával jelen lévő General Motors meghirdette minőségi garanciális használtautó értékesítési programját. 2008-ig 4000 garanciális használt kocsi eladását tervezik.

© GM Media
A G2 programban GM-márkakereskedések vesznek részt (Chevrolet, Opel, Saab), de nem csupán e három márkai autóit lehet majd így megvenni. A vevők háromféle autóval találkozhatnak. A prémium kategóriába a szinte még új, 18 hónaposnál fiatalabb és 20 ezer kilométernél kevesebbet futott autók jöhetnek szóba. A select kategóriába öt évnél fiatalabb és 80 ezer kilométernél kevesebbet futott autók tartoznak, míg az economy kategóriába nyolc éves korig kerülhetnek be az autók, de csak azok, amelyek nem futottak többet 150 ezer kilométernél.

Minden, a programba bevett, autót 50 pontos minőség-ellenőrzés, technikai és kozmetikai felkészítés előz meg. A kiállított autók tesztvezetésére van lehetőség, kedvező finanszírozási ajánlatok közül választhatunk. Az így megvásárolt autóhoz 24 (prémium), illetve 12 hónapos garancia és assistance-szolgáltatás, valamint 12 hónapig érvényes zöldkártya jár. Egyedüli szolgáltatás a magyar piacon, hogy a használt kocsit nyolc napon belül egy másik G2-es autóra cserélhetjük.

Kezdetben 15 márkakereskedésben találkozhatunk a G2-autókkal, de 2008-ig 50 partnerrel és négyezer gépkocsi értékesítésével számol a GM hazai képviselete.