Scholes autóját megfújták, Balotelliét levizelték

Scholes autóját megfújták, Balotelliét levizelték

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Rájár a rúd a manchesteri elit fociklubbok játékosainak autóira: a Unitedet erősítő Paul Scholes járgányát megfújták, míg a City kötelékébe tartozó botrányhős Mario Balotelli megúszta annyival, hogy Lamborghinijét a United-drukkerek levizelték.

Scholestól, a United veteránjától hétfő reggel lopták el 30 ezer fontot érő Chevrolet Captiváját. A 38 esztendős, korábbi válogatott középpályás kora reggel, indulás előtt visszaszaladt valamiért oldhami lakásába: az autót a lefagyott szélvédő miatt járó motorral hagyta kint, s mire visszatért, hűlt helyét találta a szürke színű járműnek.

A játékos az autót a United és a Chevrolet között fennálló szponzori szerződés keretein belül kapta. Érdekesség, hogy a futballisták bármilyen típust választhattak, leszámítva a gyártó csúcsragadozójának számító Corvette-et: a sportkocsitól maga a mester, Sir Alex Ferguson tiltotta el a játékosokat.

Mario Balotelli bizarr színezetű Bentley-je
©

Mario Balotellinek, a Cityből állítólag az AC Milanhoz tartó fenegyereknek épp a United-drukkerek okoztak bosszúságot. Amíg a 22 esztendős focista vasárnap este barátaival a Zouk nevű étteremben mulatott, a rivális klubbért szorító ittas rajongók egy csapata kiszúrta összetéveszthetetlen, terepszínű Bentley-jét: a sportkocsit egyikük levizelte, míg egy másik szurkoló letolt nadrággal feküdt fel a motorháztetőre.

A Sun című bulvárlap képeket is közölt a Bentley körüli randalírozásról, amelyről egy szemtanú azt mondta: „Alig akartam elhinni. Az egyikük Man Utd dalokat énekelt.”