Alig tettek meg néhány kanyart, frontális baleset lett a motorozás vége – videó

Alig tettek meg néhány kanyart, frontális baleset lett a motorozás vége – videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Hétvégi motorozásra indult el egy argentin csapat, de néhány méter után megtörtént a baj.

Kevés annál ijesztőbb dolgot tudunk elképzelni az utakon, mint amikor egy motorost ér baleset. Az autóban utazókkal ellentétben ugyanis őt csak néhány védőfelszerelés igyekszik megóvni a bajtól. Emiatt viszont már egy kisebb ütközés esetén is nagy a sérülés veszélye, egy frontális karambolról nem is beszélve. Mindezt egy újabb felvétel bizonyítja.

Az alábbi videóban szereplő motorosok épp egy kis motorozásra indultak az argentin Córdoba városában. Az első méterek alapján úgy tűnt, egy kellemes kis hétvégi motorozás lesz a dologból, ám néhány kanyarral később komoly balesetet szenvedett egyikük.

A felvételen jól látható, ahogy a SUV sofőrje ahelyett, hogy bevenné a kanyart, áttér a szemközti sávba. Az egyik motoros, Jorge Bagna azonban épp akkor érkezett az autóhoz, így a nem túl nagy sebességgel haladó motorral frointálisa ütközött az autóval.

Szerencsére a Bagna védőfelszerelésben indult útnak, és a sisak is rajta volt. Ennek ellenére a videó leírása szerint mindkét térde és a medencéje is eltörött. Azt nem tudni, a sofőr miért tért át a szemközti sávba: figyelmetlenségből, a mobilját nyomkodta épp vagy fáradt volt, esetleg ennyire rosszul vezet.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.