Videó: Erre is figyelnie kell annak, aki kiutazik az orosz foci-vb-re

Videó: Erre is figyelnie kell annak, aki kiutazik az orosz foci-vb-re

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Nemcsak a stadionok környékén lesz érdemes óvatosnak lennie annak, aki kiutazik az oroszországi világbajnokságra.

Csütörtökön kezdődik az oroszországi foci-vb, és igen meglepődnénk, ha a rangos sportesemény komolyabb balhé nélkül zajlana le. Miután az orosz drukkerek 2016-ban szinte átrendezték Marseille belvárosát, várható, hogy lesz valamilyen "visszavágó", de az sem kizárt, hogy maguk az orosz focihuligánok provokálnak majd. Az viszont biztos: aki kiutazik a vb-re, annak nemcsak a stadionok környékén kell majd óvatosnak lennie.

Bár az elmúlt időszakban viszonylag kevés olyan fedélzeti kamerás felvétel készült Oroszországban, amelyen közúti balhé látható, ez nem jelenti azt, hogy megszűnt volna ez a fajta probléma. Az alábbi a napokban került fel a YouTube-ra, ezen épp egy ilyen eset látható, így aki autóval utazik a helyszínre, érdemes óvatosnak lennie.

A sötét színű autó sofőrje át akart sorolni a másik autós sávjába, aki nem ment el a dolog mellett szó nélkül. Több se kellett az előbbi autósnak, kiszállt a kocsiból, majd a vitát gyakorlatilag egyetlen ütéssel "rendezte".

A sofőr ezután visszaszállt az autójába, és szemmel láthatólag el akart hajtani a helyszínről, de a többi autós (és valószínűleg a túl sok szemtanú miatt) ezt végül nem tette meg.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.