Kutyatálat és kutyazuhanyt is lehet már venni egy Land Roverhez

Kutyatálat és kutyazuhanyt is lehet már venni egy Land Roverhez

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A brit márka az ember négylábú barátját is magas szinten igyekszik kiszolgálni.

A Land Rover a napokban dobta piacra azt a kiegészítő készletet, amelyet tehetős autótulajdonosok vehetnek meg kedvenceik számára.

A Land Rover logóval ellátott etető-, illetve itatótányérok, amelyek szilikátmentesek, illetve úgy vannak kialakítva, hogy ne fröccsenhessen ki a víz belőlük, igazán stílusos kiegészítők. Igaz, az áruk is az 400 euróval.

©

A nagyobb kutyusoknak pedig külön, kényelmes szállító részleget fejlesztettek, persze ezt is ellátva a márka logójával. Ez a szett sem olcsó a maga 543 eurós árával.

A csúcs a 999 euróért kínált Pet Care and Access Pack, amely nem csak a szállítást, de a kutyák be- és kijutását is megkönnyíti egy műanyag rámpa révén, ami egyébként tényleg nem rossz ötlet.

©

Ha valaki még mindig úgy érzi, szüksége van valamire, eláruljuk, még kutyazuhanyt is lehet rendelni, amellyel 6,5 liter vízzel, nagyjából 5 percen át lehet csutakolni a házi kedvenceket, mielőtt a kocsiba engednénk őket.

Az extrákat a márka szinte valamennyi modelljébe a Land Rover Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Evoque, Range Rover Velar és Range Rover Sportba is meg lehet rendelni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.