szerző:
hvg.hu

A sofőr megadja módját a gyorshajtásnak, és a gumiégetésről sem feledkezik meg.

Az alábbi videó főszereplője egy hölgy, aki a 625 lóerős BMW M5 Competition beindítása előtt gondosan kisminkeli magát az autó kormánya mögött. Ezután jöhet a padlógáz, majd pedig egy széles mosoly, kifejezetten a háromsávos autópályán elhelyezett fix sebességmérő kamerának.

A mosoly később sem lohad le a dinamikus sofőr arcáról, a traffipaxfotót ugyanis nem egy kiadós büntetés, hanem egy hivatalos okmány kíséretében veheti át. A történtek helyszíne pedig nem más, mint M Town, vagyis a BMW képzeletbeli M Városa, ahol büntetlenül lehet száguldani.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!