szerző:
MTI

Borsodban, Szabolcsban csúszósak az utak.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye északi területén - Zádorfalva, Aggtelek, Hidvégardó térségében - ónos szitálás, illetve ónos eső nehezíti a közlekedést, a Magyar Közút Zrt. gépei folyamatosan dolgoznak. A közútkezelő megyei igazgatósága arról tájékoztatta az MTI-t, hogy péntek este 18 órától vannak kint az említett területen, de ennek ellenére is akadnak még síkos útszakaszok a térségben.

Az Útinform tájékoztatása szerint míg Borsodban az ónos szitálás, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a hajnali deresedés okoz gondokat: a főutak helyenként, a mellékutak pedig sokfelé jegesek, síkosak.

A Dunántúlon köd zavarja a közlekedést Vas, Veszprém, Tolna és Baranya megyében, a látótávolság a ködös helyeken általában kétszáz méter körüli, de a Bakonyban, Ajka, Városlőd, Nagyvázsony és Farkasgyepű térségében csupán ötven-száz méter.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!