Fejbe rúgtak a villamoson egy idős férfit

Fejbe rúgtak a villamoson egy idős férfit

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Az utasok nem avatkoztak közbe, és akkor sem segítettek, amikor a sérült utas erre kérte őket.

Az Indexnek számolt be egy olvasó arról, hogy február 22-án este a Lehel téri végállomáson várakozó 14-es villamoson egy huszonéves agresszív férfi több emberbe is belekötött, majd hátulról fejbe rúgta az egyik széken ülő, mit sem sejtő 69 éves nyugdíjas férfit.

Az idős férfi orra eltört, az arca és a szeme környéke bevérzett. A Honvédkórház Sürgősségi Osztályán készült CT alapján sérülése 8 napon túl gyógyuló.

Az olvasó beszámolója szerint az idős férfinak az utazók közül senki sem segített, hiába kérte őket. Telefonálni a vérzés miatt nem tudott, ezért leszállt, hogy megkeresse a sofőrt, aki ekkor még nem volt a helyén, így visszaszállt a villamosra. Amikor aztán jelezte neki, hogy mi történt, a sofőr felajánlotta, hogy elviszi az újpesti végállomásra, ahol ellátják. A mentőt vagy a rendőrséget nem értesítették. Az idős férfit végül Lehel utcai barátai látták el, és fia szólt a hatóságoknak.

A BKV az eset után több nappal kapott panaszbejelentést, amelynek nyomán belső vizsgálat indult. Emellett az ügyben rendőrségi vizsgálat is zajlik.

Hozzászólások