Nagyon beteg Aretha Franklin, a családja az ágya köré gyűlt

Nagyon beteg Aretha Franklin, a családja az ágya köré gyűlt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Detroiti otthonában fekszik Aretha Franklin, aki – sajtóértesülések szerint – nagyon beteg. Egész hétvégén a soul 76 éves királynője mellett virrasztott a család és a legközelebbi barátok.

Aretha Franklin 2010 óta betegeskedik, miután nyolc évvel ezelőtt rákot diagnosztizáltak nála. A tizennyolcszoros Grammy-díjas énekesnőt meg is operálták, azóta többször adott koncertet, legutóbb tavaly novemberben, az Elton John által létrehozott AIDS-alapítvány 25. évfordulós buliján.

A hollywoodi eseményekben jártas, Amerika-szerte híres filmkritikus, Roger Friedman írta meg a Showbiz 411 nevű oldalán, hogy a legendás énekesnő annyira beteg, hogy már ágyban fekszik, a rokonok, közelebbi barátok pedig a hétvégét vele töltötték. Cikkében Friedman gyakorlatilag elbúcsúzott tőle. "Nagyon fog hiányozni, mint anya, testvér, barát, rokon. De az öröksége nagyobb az életénél. Nemcsak arról van szó, hogy a Rolling Stone minden idők legfontosabb énekesének választotta, vagy hogy ő a Soul Királynője. Éljen soká a királynő" – fogalmazott.

Hozzászólások