Terry Black a hétvégén még a hazatérésre készült

Terry Black a hétvégén még a hazatérésre készült

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Az infarktusa után az intenzív osztályon kezelték az előadóművészt egy németországi kórházban. Úgy tűnt, az újabb betegségből is fel tud épülni.

Hosszú betegségsorozat után halt meg Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black. A 71 éves előadóművész fia a Blikknek azt mondta: „Beteg volt, de nem számítottunk erre. Most nem tudok beszélni. Még fel sem fogtam az egészet, és rengeteg dolgot kell intézni.”

A lap felidézi, hogy Terry Black a közelmúltban kapott infarktust, meg is kellett műteni, az intenzív osztályról a hétvégén engedték ki. Akkor a Blikk munkatársa beszélt is vele telefonon, Terry Black pedig azt mondta, hogy már a hazatérésre készül.

Terry Black még tavaly nyáron beszélt, hogy a szervezetét ötödik alkalommal támadta meg a rák. Mivel a tüdejében talált daganat már a csontvelőben képezett áttétet, nem is akarta kitenni magát a kezeléssorozatnak, annyira kilátástalannak ítélte a helyzetét.

Az elmúlt évtizedben kétszer diagnosztizáltak nála mellrákot, de megküzdött már tüdő-, valamint végbéldaganattal is, két esztendeje pedig egy infarktuson esett át.

 

Hozzászólások