Kirúgták az iskolából a tanárukat lökdöső diákokat

Kirúgták az iskolából a tanárukat lökdöső diákokat

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Sajtóhírek szerint a három fiatalt őrizetbe is vették.

A rendőrség csoportos garázdaság gyanújával kihallgatta, majd őrizetbe is vette azt a három diákot, akik tanárukat szidalmazták, fenyegették egy magyarországi iskolában – írta a Blikk. Az esetről videó is készült, ezen az látszik, hogy a diákok társuk mellé felsorakozva szidalmazzák a pedagógust.

Úgy tudni, hogy fiúk a Gyorskocsi utcai fogdában várják a bíróság döntését, hogy előzetes letartóztatásba kerülnek, vagy szabadlábon védekezhetnek. Az iskola – állítólag – mindhármójukat kirúgta.

A lap szerint a tanár szeptemberben érkezett az iskolába, ahol hegesztéselméletet tanított. A kamaszok ki akarták rúgatni az intézményből. A balhé abból kerekedett, hogy óra közben valaki papírgalacsinnal megdobta a pedagógust, aki erre – tévedésből – egy másik diáknak intőt adott.

Az egyik fiú azt mesélte a lapnak, hogy társuk ezt követően megmutatott egy felvételt a pedagógusnak, amelyen az látszik, a pedagógus állítólag egy másik intézményben megütött egy diákot. A tanár mindent tagadott, de a vita közben egyre jobban elmérgesedett, ez vezetett a lökdösődéshez.

Hozzászólások