Borkai-szexbotrány: apró részlet árulkodik arról, hogy egy nő videózhatott

Borkai-szexbotrány: apró részlet árulkodik arról, hogy egy nő videózhatott

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A felvételek időközben egy másik felnőttfilmes oldalon is feltűntek.

Akár igaz is lehet az a fideszes körökben terjedő pletyka, hogy a győri kormánypárti polgármesterről, Borkai Zsoltról készült videókat egy nő rögzítette – írja a 444.hu.

A felvételek eredetileg a Pornhub nevű felnőttfilmes oldalon jelentek meg, ide tölthette fel az Ez az ördög ügyvédje című blogot író ismeretlen szivárogtató. Kedden a Pornhubon a videók már nem voltak elérhetők, teljesen ugyanakkor nem tűntek el, a szivárogtató egy másik oldalra is feltöltötte azokat. Az igazi érdekesség pedig, hívja fel a figyelmet a 444, hogy a feltöltött videókon nem pontosan ugyanazok a jelenetek láthatók, az egyiken például, a kamera előtt egy kilakkozott körmű női kéz is felbukkan, ami – a szög alapján – a videó készítőjéhez is tartozhat.

A magát az ördög ügyvédjének nevező blogszerző csütörtökön újabb vádakat fogalmazott meg a győri fideszes polgármester ellen.

A botrány kirobbanása óta kérdés, ki készítette a felvételeket, a most megjelent, mindössze villanásnyi kép pedig arra enged következtetni, hogy a jachton lévő nők egyike lehetett.

Borkai Zsolt ügyéről szóló cikkeinket ide kattintva érheti el.

Hozzászólások